Я оцінювати діяльність діючого губернатора не можу — Микола Палійчук

Екс-губернатор Прикарпаття Микола Палійчук відмовився давати оцінку сьогоднішній владі чи критикувати її.

«Якщо хтось не задоволений нинішньою владою, то нехай йде до голови ОДА і вносить пропозиції та говорить про її недоліки. Я оцінювати діяльність діючого губернатора не можу», — зауважив на зустрічі з журналістами екс-губернатор Прикарпаття Микола Палійчук.

Щодо допомоги владі області, він запевнив, що усі розпочаті ним проекти на посаді голови ОДА залишилися в управліннях й відкриті для реалізації.

Сьогодні уся увага Миколи Палійчука сконцентрована на діяльність власної громадської організації «Спільна праця», на меті якої є реалізація різноманітних освітніх проектів. На разі Палійчук планує спільно з драмтеатром та виставою «Солодка Даруся» об`їхати усі райони області, щоб презентувати акторське мистецтво Івано-Франківська у найвіддаленіших куточках області.

«Дана організація спрямована на реалізацію тих проектів, які я не встиг втілити в життя, будучи губернатором. Пов`язувати нашу діяльність з політикою не доцільно, оскільки вона не буде конкурувати з жодною владою», — наголосив Палійчук.

old_editor, 27.05.2010 22:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини