«Комунальний фронт»: ЖКГ зустрічає ювілей Перемоги у такому ж жахливому стані, як і 65 років тому

Комунальне господарство України - єдина галузь країни, яка зустрічає ювілей Дня Перемоги практично в тому ж самому жалюгідному стані, як і 65 років тому, вважає лідер Всеукраїнського громадського руху «Комунальний фронт» Віталій Яковенко.

«ЖКГ країни зруйновано. Тільки замість фашистських окупантів комуналку країни розвалили невмілі політики та жадібні чиновники, яких турбує лише власне благо, а не добробут українців », - заявив Яковенко.

За його словами, галузь опинилася у такому страшному технічному стані, що її вже можна порівнювати з післявоєнною розрухою.

«Проблеми з тепло і водопостачанням, каналізацією, сміттям, станом доріг, громадським транспортом, та чиновники які ніяк не вирішують всі ці проблеми фактично розв'язали війну проти населення України. Це справжня війна з реальними людськими жертвами, від вибухів газу, що падають балконів, цегли і бурульок, дорожніх ям, холодних квартир, гейзерів гарячої води з прорваних водопроводів і багатьох інших комунальних несподіванок », - вважає лідер« Комунального фронту ».

«Пора покласти край цьому неподобству. Чиновники продовжують заговорювати проблему, але на практиці ми не бачимо не лише реальних змін на краще, а й конкретних планів влади як все буде відбуватися. Якщо так буде тривати й далі, то вже до наступної річниці перемоги у Великій вітчизняній війні нашого народу, українці відкриють власний військовий фронт - комунальний », - заявив Яковенко.

old_editor, 10.05.2010 18:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини