Опозиціонер Шкутяк-старший про провладного Шкутяка-молодшого: при потребі я з ним як з сином своїм буду розмовляти

Не зважаючи на те, що наша влада є найродиннішим явищем у світі, а депутати живуть за принципом «це мій син, а це мій кум», досі незрозумілим залишається питання місцевого рівня щодо династії Шкутяків.

Як відомо, Зіновій Шкутяк, народний депутат України та голова обласної організації партії «Наша Україна» у зв`язку з результатами виборів Президента України-2010 став опозиціонером, у той час як його син, Петро Шкутяк продовжував працювати на посаді голови Долинської РДА.

Цікаво, що з призначенням нового губернатора Прикарпаття Михайла Вишиванюка, Шкутяк-молодший залишився на своїй посаді. Як стверджує Шкутяк-батько, участі у цьому він не брав.

«Призначення мого сина головою РДА - це було рішення голови ОДА. Жодних прохань з мого боку тут не могло бути й не було. Я вважаю, що голова райдержадміністрації працює для України. Якщо він не буде працювати чесно, то я з ним як з сином своїм буду розмовляти», — запевнив Зіновій Шкутяк.

Крім цього, Шкутяк наголосив, що призначений Президентом Михайло Вишиванюк був для Івано-Франківської області непоганим компромісом, це стало винятком для усієї Галичини.

old_editor, 07.05.2010 16:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини