Епопея з незаконним будівництвом по вулиці Чорновола продовжується

Сьогодні, ініціативна група мешканців будинку по вулиці Чорновола, 65 вручила особисто в руки міському голові чергове, третє звернення стосовно незаконного зведення будинку поряд із їхнім. Реакцією на попередні два було припинення будівництво усього на кілька днів.

За словами мешканки будинку №65 на Чорновола Людмила Долчук, вчора будівництво йшло повним ходом, сьогодні ж його знову призупинили. Складається враження, що забудовник грає в кота-мишки із жителями: як тільки вони напишуть звернення чи повідомлять владу про пікети, будівництво на якийсь час зупиняється, а як тільки «небезпека» минає, його відновлюють.

Опісля сесії міської ради, учасники ініціативної групи підійшли до Віктора Анушкевичуса, намагаючись поговорити з ним стосовно цього питання, адже він їм особисто обіцяв взяти питання на свій контроль і не допустити подальшого будівництва. Оскільки потрапити на прийом до міського голови жителі будинку не можуть, вони хотіли з’ясувати чому саме ведеться і далі будівництво і чи має забудовник необхідні документи.

Проте, м’яко кажучи, реакція мера була неадекватною — на підвищених тонах міський голова запитував раз за разом, чи ведеться будівництво на даний момент. Почувши, що роботи на об’єкті сьогодні призупинено, Віктор Анушкевичус прийняв звернення, і сказав, що він більше не має про що говорити із мешканцями й пішов давати інтерв’ю місцевим телеканалам стосовно присвоєння звань «Почесний громадянин Івано-Франківська» Степану Бандері та Роману Шухевичу.



old_editor, 06.05.2010 20:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини