Нові призначення Вишиванюка: Коломийщина – вперед в минуле!

30 квітня 2010 року Розпорядженням Президента України №616/2010-рп на посаду голови Коломийської районної державної адміністрації був призначений «досвідчений» керівник, кучміст з «хорошою» репутацією на Прикарпатті - Негрич Михайло Михайлович.

Негрич М.М. вже довгі роки є правою рукою нового-старого губернатора Івано-Франківщини Вишиванюка М.В. В них навіть є спільні біографічні дані – обидва випускники Коломийського технікуму МОД.

Потрібно віддати належне керівнику Івано-Франківської ОДА, який за досить короткий термін зумів навести порядок в обласній ДПА, порекомендувавши Негрича М.М. на посаду очільника Коломийського району. Адже Негрич М.М. з осені 2008 року займав посаду заступника голови ДПА в Івано-Франківській області з порушенням чинного законодавства України, а саме ст.5 ЗУ «Про політичні партії в Україні»: «Членами політичних партій не можуть бути: […] 6) працівники органів державної податкової служби. На час перебування на зазначених посадах або службі члени політичної партії зупиняють членство в цій партії».

Нагадаю, що Негрич М.М. очолює обласну організацію партії Литвина з осені 2008 року. Протягом Президентської виборчої кампанії 2010 року координував роботу обласного штабу Литвина, одночасно перебуваючи на державній службі.

Нажаль невиконання чинного законодавства владою стає нормою. Цікаво, чи стане зміна посади зміною ставлення до Закону?

Далі буде?!.

Кореспондент
old_editor, 06.05.2010 00:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини