Тимошенко каже, що не боїться Азарова і країну не покине

Усі депутати від БЮТ на місцях чи у Верховній Раді, які не з’являються на прийняття важливих для країни рішень виключать із партії.

Про це Юлія Тимошенко заявила на зустрічі із журналістами у Луцьку.

«Ми незабаром проведемо досконалу інвентаризацію, — каже Юлія Тимошенко, — Якщо люди зраджують Україну, то в нашій команді їх не буде».

Юлія Тимошенко зазначила, що нові губернатори проводять подавлення та підкуп опозиції на місцях.

«Якщо така робота ними буде проводитися, то ми негайно будемо реагувати, — говорить Тимошенко, — Або вони будуть думати за Україну, або вони не мають права займати такі посади».

Юлія Тимошенко заявила, що залякувань з боку влади не боїться.

«А те, що нас лякають в'язницями, я хочу сказати, що нас вже не тільки лякали, але і випробовували спеціальними методами. Якщо хтось гадає, що пан Азаров на всіх каналах телебачення розповідає, що будуть порушені кримінальні справи, можливо, вони думають, що я покину країну і поїду від них десь ховатися, то хай вони на це не покладаються. Я буду стояти настільки, наскільки в мене вистачить людських сил, наскільки я зможу це робити, настільки я буду це робити, — зазначила вона, — Я думаю, що якщо ми будемо єдині, якщо ми будемо всі спільно, разом, то їм навряд чи щось вдасться з репресіями, вони будуть себе цими репресіями ще більше принижувати».

На думку Тимошенко, для боротьби із антиукраїнськими діями влади потрібно якнайшвидше провести парламентські вибори.

«Згідно з Конституцією, народ має право встановлювати свою владу. Народ своє право захищає, в тому числі акціями громадянської непокори, захищає свою позицію, свої інтереси і свої свободи, в тому числі, і свою власну країну. Тому наші дії будуть настільки сильними, наскільки того вимагатимуть обставини. Настільки злагодженими, наскільки мудрість і відповідальність будуть супроводжувати дії наших політиків і наших громадських діячів. Саме тому ми готові до досить жорсткого і чіткого опору, — переконана Юлія Тимошенко, — Парламентські вибори повинні відбутися якомога швидше. Ми повинні привести до парламенту не 226, а 300 голосів, які нарешті позбавлять нас від Януковича достроково. Тому, що 300 голосів дають можливість переформатувати всю владу, тому не треба чекати президентських виборів 5 років».



old_editor, 02.05.2010 17:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини