Якщо об’єднаються російський Газпром та НАК «Нафтогаз», то в такому консорціумі Україна матиме частку 6.1 % — Тимошенко

Ніякого здешевлення газу після ратифікації харківських угод не буде.

Про це екс-прем’єр Юлія Тимошенко заявила, перебуваючи із візитом в Луцьку.

«Це все ширма, за якою вони ховають свої антиукраїнські дії, — говорить Юлія Тимошенко, — При моєму прем’єрстві, ціна за 1000 кубометрів становила 228 доларів. Після здачі національних інтересів, Янукович отримав 236 доларів. Навіть школяр може порахувати різницю».

Також лідер об’єднаної опозиції висловила своє занепокоєння можливим злиттям український компаній із російськими в єдиний консорціум.

«Командою Януковича відпрацьовуються питання по злиття наших компаній. По всім стратегічним напрямах зараз ведеться наступ, — каже Юлія Тимошенко, — Для прикладу, якщо об’єднаються російський Газпром та НАК «Нафтогаз», то в такому консорціумі Україна матиме частку 6.1 %. Ми ні на що не зможемо в такому випадку впливати. Україну просто розчиняють у чужому середовищі».

За словами Юлії Тимошенко, в країні масово друкують мільйони гривень.

«Зараз цілий шар емісійних грошей вийшло з друку, — говорить Юлія Тимошенко, — Вони хочуть покрити ними усю Україну. Але це не справжні гроші – це фантики. Даючи нам ці фантики у вигляді пенсій чи інших соціальних виплат, взамін влада забирає у нас волю. Вони хочуть, щоб ми були тихі й покірні».

old_editor, 02.05.2010 17:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини