У Франківськ надійшли медалі для ветеранів війни. Напис на них зроблено російською — Кінаш

Івано-Франківськ готовий до святкування Дня Перемоги та Дня міста.

В цьому на ранковій оперативній нараді запевнив начальник відділу внутрішньої політики Ігор Кінаш.

За словами Ігоря Кінаша, зранку 8 травня, у зв’язку із урочистостями до Дня Перемоги, буде обмежено рух транспорту по вулиці Лепкого.

До міста уже надійшли 4700 медалей, якими будуть нагороджувати ветеранів. Цікаво, що напис на них зроблено російською мовою.

Міський голова не міг не пройти попри тему доріг, сказавши, що самостійно буде контролювати хід ремонтних робіт, які з першого травня, коли запрацював асфальтний завод, значно активізувалися.

Перший заступник начальника УЖКГ Василь Білик розповів про відкачку фільтрату із рибненського полігону. За його словами, процес відкачки йде повним ходом.

«Трубопровід працює із 1 травня. За цей час рівень фільтрату в чеках зменшився на 25 сантиметрів, — говорить Василь Білик, — Тому не потрібно піднімати ажіотаж з цього приводу».

Також, за словами Василя Білика, сьогодні в місцях масового відпочинку людей на берегах обох Бистриць встановлять контейнери для сміття.

Також посадовці напередодні Дня міста звернули увагу на те, що у Івано-Франківську відсутня реклама, яка б закликала жителів уважніше та дбайливіше ставитися до чистоти на вулицях та підтримувати її.

Міський голова дав розпорядження розробити концепцію проекту, який незабаром візьме старт.



old_editor, 05.05.2010 17:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини