Шлемко та Анушкевичус відсутні у списку об`єднаних проти влади

Сьогодні народні депутати, лідери політичних організацій та громадські організації Прикарпаття зробили офіційне звернення до громадськості краю з заявою про те, що об`єднуються, щоб протистояти владі у її антиукраїнських діях.

Серед тих, хто підписався, як розповіли нардепи Зіновій Шкутяк та Роман Ткач, є вісімнадцять представників різних організацій. Окрім уже згадуваних нардепів під зверненням підписалися також Олександр Сич (лідер обласної «Свободи»), Володимир Шкварилюк (лідер обласного «Фронту змін»), Микола Палійчук (екс-губернатор), Руслан Коцаба (лідер обласної «Пори»).

Неочікуваною у списку стала відсутність лідера обласної організації «Української народної партії», а також мера Франківська Віктора Анушкевичуса.

«Я особисто запрошував Анушкевичуса, щоб він прийшов і підписався під зверненням. Але з певних причин Віктор Андрюсович так і не з`явився. Чому - про це треба запитати у нього», - прокоментував народний депутат Роман Ткач.

Серед франківчан побутує думка, що мер Анушкевичус налаштований на те, що вибори міських голів так ніколи й не відбудуться.

Ще одним здивуванням списку стала відсутність підпису під зверненням лідера обласного БЮТ Дмитра Шлемка.

Судячи з коментаріїв Зіновія Шкутяка, така можливість бютівцю Шлемку й не була запропонована.

«Сьогодні від Юлії Тимошенко ми чекаємо лише однієї відповіді: чому 19 січня 2009 року були підписані газові угоди, якщо Україна мала запас газу до кінця опалювального сезону», - пояснив Шкутяк.

При цьому, ніхто не відмовився від того, що в майбутньому співпрацюватимуть і з БЮТ.

old_editor, 06.05.2010 21:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини