Нардепи-опозиціонери знову об`єднуються проти влади. Народ зараз не готовий, тому діяти треба нам — Ткач

Народні депутати, що представляють обласні організації опозиційних партій, та лідери громадських організацій вирішили об`єднатися, щоб зчинити спротив сьогоднішній владі. Нині вісімнадцять лідерів партій та організацій Прикарпаття на чолі з нардепами Романом Ткачем та Зіновієм Шкутяком вирішили координувати свої дії з метою захисту конституційних прав та свобод громадян і відстоювання національних інтересів.

«Останні події, які відбуваються в державі, викликають шок. З кожним вмикання телевізора зразу виникає думка: що ще здано, що продано, чи буде Україна. Крим, авіабудування, газотранспортна система, атомна енергетика, мова, історія, і найбільшим шоком стало відкриття вчора пам`ятника Сталіну в Запоріжжі», - коментує причину об`єднання Роман Ткач.

Нардеп Зіновій Шкутяк переконаний, що у тій зоні нестабільності, яка створилася довкола політичної та економічної сфери країни, потрібно створити відповідний політичний опір, що допоможе лише консолідація лідерів політичних партій.

«Все робиться для того, щоб Україна, як мінімум, була поділена надвоє. Переконаний, що наступним кроком може стати референдум по відділенню Криму», - каже Зіновій Шкутяк.

При цьому нардепи визнають, що чекати підтримки з боку народу немає сенсу, адже народ за останні роки дуже зневірився у сьогоднішній політиці.

«За останні п`ять років було багато промахів, за які ми також повинні нести відповідальність. Народ зараз не готовий нести відповідальність. Для цього почати діяти треба нам», - зізнався Ткач.

Проте, сьогодні ще не відомо, коли українці стануть свідками того, що доля України почала тривожити нардепів, адже жодних конкретних дат чи дій спротиву владі ініціатори так і не назвали.

old_editor, 06.05.2010 21:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини