Прикарпаття: створення «Комітету з порятунку» в процесі. Головне, щоб він працював, а не був кишеньковим для Вишиванюка — нардеп

Слідом за іншими обласними центрами у Івано-Франківську також буде створений «Комітет порятунку України».

Про це «Малакаві» розповів народний депутат, бютівець Дмитро Шлемко.

«На даному етапі йдуть перемовини усіх демократичних сил, — говорить нардеп, — Є багато звернень відомих людей України про підтримку цієї ідеї. У середу, приміром, Юлія Тимошенко проведе у Києві перемовини із лідерами політичних партій та громадський організацій демократичного спрямування».

Щодо створення подібного осередку комітету на Прикарпатті, то про його остаточне створення говорити поки рано.



«Ми хотіли консолідувати усіх, не ділячи їх на своїх чи не своїх. Але, на жаль, такого консолідованого підходу немає, не в останню чергу через Зіновія Шкутяка, котрий пропонує свою схему створення комітету. Я готовий розглянути їх усі, головне, щоб з цього була користь»
, - каже бютівець.

Також Дмитро Шлемко повідомив, що лідер об’єднаної опозиції Юлія Тимошенко найближчим часом має намір відвідати Прикарпаття.

«Саме після цього візиту можна з буде з упевненістю сказати про створення Комітету, — каже Дмитро Шлемко, — Головне, щоб Комітет реально працював, а не був кишеньковим для Михайла Вишиванюка, як дехто цього домагається».

old_editor, 06.05.2010 15:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини