Прикарпаття: депутати ніяк не можуть прийняти звернення по ЧФ. Немає кворуму. Відсутні депутати із БЮТ та НУ

Уже дві години депутати Івано-Франківської обласної ради намагаються назбирати кворум, для того, аби прийняти звернення до Верховної Ради «щодо недопустимості продовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України».

Проте друга спроба обласних обранців, наразі така ж успішна, як і перша. Нагадаємо в суботу депутати уже пробували ухвалити звернення, але у сесійній залі не було кворуму. Відсутні депутати не відповідали на дзвінки своїх колег, у багатьох мобільний взагалі був вимкнутий.

Сьогодні ситуація така ж. Депутати в сесійній залі є, але їх голосів не достатньо для того, щоб прийняти звернення.

Як повідомляє журналіст «Малакави», в залі присутні 38 депутатів від НУ із 60, 11 від БЮТ із 32, 4 з УНП, 6 із «Вибору» із 7 та один депутат із «Відродження».

Наразі в сесійній залі чекають прибуття ще двох депутатів із Калуша. Якщо вони приїдуть, то звернення до ВР вдасться прийняти.

А тим часом вже в обід на засідання збереться сесія міської ради. На обговорення сесії пропонується винести питання: «Про звернення Івано-Франківської міської ради щодо недопустимості продовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України».

old_editor, 26.04.2010 18:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини