Дороги в Івано-Франківську ремонтуватимуть. Хоча коли — невідомо — результати сесії міської ради

На сьогоднішньому продовженні 49 сесії міської ради депутати таки прийняли багатостраждальне рішення щодо ремонту доріг. Правда, в дещо зміненому варіанті, де основним фігурантом вже не виступає фірма «Восток 2006».



«Даний проект рішення це плід роботи комісії, в яку окрім депутатів, також увійшли представники обласної Асоціації таксистів
, — говорить керівник комісії, заступник міського голови Зіновій Фітель, — Думаю, цей проект влаштує усіх без винятку».

І таки влаштував, адже навіть депутати із фракції БЮТ, що два тижні тому були основними критиками даного рішення, закликали колег швидше проголосувати за нього.

46 голосами депутати проголосували «за» рішення, згідно якого, фірма, що виграє тендер на ремонтні роботи міських доріг, отримуватиме кошти протягом трьох років рівними частками.

Хоча жваву дискусію викликав сам список вулиць, на яких ремонт треба зробити першу чергу — це вулиця Проектна, вулиця Дудаєва, вулиця Бельведерська, вулиця Миру, вулиці Новгородська та Польова.

Депутати пропонували доповнити його вулицею 24 серпня, адже на їх думку, ця дорога є також важливою артерією міста. Після декількох хвилин полеміки цю вулиця також внесли до списку.

Цікаво відмітити, що у проекті рішення міститься пункт, згідно якого пропонується звернутися до обласної ради та Кабінету Міністрів з проханням про передачу вулиць Набережної, імені Василя Стефаника, Надрічної, Івасюка та Галицька від мосту через Бистрицю до с. Угринів з комунальної власності громади міста у загальнодержавну власність.

На даний час сесія міської ради триває. На порядку денному депутатів ще близько 30 питань.

old_editor, 15.04.2010 19:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини