У Франківську відбулося ритуальне спалення цигарок

Івано-франківці за здоровий спосіб життя. Підтвердженням тому є акція «Цигаркам НІ!», яка була організована громадською організацією Народний Спротив.

Акція, метою якої, за словами організаторів, є інформування молоді про шкідливість паління та заохочення до здорового способу життя, зібрала чимало цікавих.

В рамках акції, людям пропонувалося обміняти цигарки на цукерки, покидати дротиками в цигаркову пачку, помалювати на асфальті, покидали цигарки до капелюха. Також було організовано імпровізований фліп-чарт, куди кожен охочий міг записати назву кафе, в якому не дотримуються закону про приміщення для тих, хто палить. Увесь перелік, за словами організаторів, буде передано відповідним органам контролю.

Протягом усього дійства зачитувалась інформація про шкідливість куріння, виступали люди, які вже позбулися цієї звички. Наприкінці відбулося ритуальне спалення вилучених цигарок.

Зазначимо, що дивним є той факт, що організатор акції, Народний Спротив, проводив її спільно із міської владою, проти якої вони самі ж й протестують.

old_editor, 15.04.2010 16:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини