Анушкевичуса цікавило лише одне – як спрямувати значну суму коштів на розрахунковий рахунок конкретного підприємства — Борзов

Депутат від Нашої України в івано-франківській міській раді Сергій Борзов переконаний, що міського голову Віктор Анушкевичуса не цікавить питання міських доріг в комплексі.

Також депутат різко розкритикував висловлювання мера, які він дозволив собі під час вчорашнього брифінгу.

«При проведенні брифінгу міський голова не врахував, що його слова щодо засідання сесії міської ради можна легко перевірити прослухавши аудіо запис пленарного засідання який ведеться, — говорить депутат, — Насправді пропозиція щодо проекту рішення №11, була лише одна - вилучити два пункти рішення. Ця пропозиція була підтримана більшістю міської ради, в тому числі і підконтрольною міському голові фракцією УНП».

Крім того, за словами Сергія Борзова, пропонувалося розглянути комплексне питання про стан всіх доріг міста.

«Нажаль, міського голову це не цікавило, цікавило лише одне – як спрямувати значну суму коштів міського бюджету на розрахунковий рахунок конкретного підприємства, — розповідає «Малакаві» Сергій Борзов, — В квітні виповниться 4 роки перебування Віктора Анушкевичуса в кріслі міського голови і на превеликий жаль він так і не зміг відступити від принципу «сказав – зробив, не зробив – ще раз сказав».

old_editor, 01.04.2010 15:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини