Сьогодні в Івано-Франківську розпочнеться великодній ярмарок

Сьогодні та завтра в Івано-Франківську пройде передсвятковий Великодній ярмарок, на якому реалізовуватимуться продукти харчування місцевих виробників.

За словами начальника управління економічного та інтеграційного розвитку Богдана Білика, цьогоріч 55 підприємств харчової промисловості міста та регіону зголосилося брати участь у ярмарку.

«Для проведення ярмарку є вже все — ми розробили і схему розташування палаток, — говорить Богдан Білик, — Ми готові навіть допомогти палатками, які є у нас в наявності. Як кожного року, так і цьогоріч, ярмарок пройде успішно і в святковій атмосфері. Місце дислокації — Площа Ринок».

Також в місті до свят буде організовано численні великодні програми святкування.

«У центральному домі «Просвіта» пройде святковий концерт, — каже заступник міського голови Зінаїда Федорук, — У Центрі патріотичного виховання бажаючі можуть ознайомитися із виставкою «Воскрес Ісус - Воскресне й Україна». 8-9 квітня по вул. Хоткевича пройде турнір з міні футболу, а 9 квітня у Парку відпочинку імені Шевченка відбудуться Станіславські забави».

Як наостанок зазначила Зінаїда Федорук, малозабезпечені отримають невелику допомогу до свята, але це, якщо Казначейство пропустить виплати.

old_editor, 01.04.2010 15:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини