Анушкевичус про свої бажання: Хочу, щоб в квартирах була гаряча вода, щоб було тепло в оселях і люди мали за що купити подарунки

До Великодня мешканці Івано-Франківська мають намір зробити місто чистішим.

Згідно розпорядження міського голови Віктора Анушкевичуса «Про проведення всеміської толоки», чиновники, усі підприємства міста, громадські організації та свідомі громадяни мають долучитися до передсвяткового прибирання, що розпочалося минулими вихідними і триватиме до п’ятниці, 2 квітня.

2147 працівників підприємств комунальної сфери, близько двох тисяч працівників приватних фірм, декілька сотень активістів громадських організацій, протягом декількох днів займалися проведенням ямкового ремонту доріг, фарбуванням лавок, збиранням та вивозом побутового та іншого сміття, насадженням та побілкою дерев, підрізкою кущів.

«Найбільше своїх працівників на роботи по прибиранню міста відрядив КП «Водоекотехпром» - це 455 працівників, — говорить Богдан Білик, начальник управління економічного та інтеграційного розвитку, — Ними і виконаний найбільший об’єм робіт. Про що говорити, якщо ці люди за декілька днів посадили близько 40 дерев».

За словами Богдана Білика толока у Франківську продовжується.

«Якби була б трохи краща організація, то неодмінно зробили б набагато більше, — говорить начальник управління економічного та інтеграційного розвитку, — Але - це наш не останній суботник. Будемо вчитися».

Міський голова Віктор Анушкевичус зазначив, що така доля міської влади — наводити порядок у місті ввесь час.

«Особливо перед таким святом, як Великдень, — каже Віктор Анушкевичус, — Коли місто чисте і все виглядає святково, то все милує око».

І наостанок, міський голова вирішив поговорити про свої бажання, а зокрема, те чого йому найбільше хочеться. Психологи кажуть, що для впевненості треба проговорювати свої бажання вголос, от міський голова і вирішив зайнятися тренінгом, але при повному апараті чиновників.



«Хочу, щоб коли люди вставали зранку, у крані була гаряча вода. Хочу, щоб коли людина йде в гості, то мала за що купити подарунок
, — сказав вчора на оперативній нараді Віктор Анушкевичус, — Хочу, щоб завжди було тепло в оселі і все в усіх було добре».

Але ті ж психологи кажуть, що після приговорювання бажань, треба робити кроки для їх втілення, адже слова самі по собі не матеріалізуються.

old_editor, 31.03.2010 15:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини