Віталій Мерінов — офіційний студентський мер Івано-Франківська

Сьогодні відбулося офіційне оприлюднення результатів виборів Студентського мера 2010.

Як і за даними попередніх результатів, так і після оголошення офіційних, перемогу здобув студент Прикарпатського університету Віталій Мерінов, який набрав 316 голосів із 1855 можливих.

«Вибори студентського мера 2010 — це реальна можливість для молоді реалізуватися, — говорить організатор проекту Юрій Соловей, — Цей проект показав нам, що франківська молодь є небайдужою до політики та важливих суспільних процесів».

За словами Юрія Солов’я, не тільки переможець отримає винагороду у вигляді посади заступника міського голови у разі перемоги його перемоги на мерських виборах, а навіть призери та ще декілька цікавих особистостей з числа кандидатів будуть відзначені та отримають можливість реалізувати свої проекти.

«Завдяки проекту, я маю можливість самореалізуватися, — каже щасливий переможець, — Якщо я буду заступником міського голови, то безумовно, оздоровлення населення та популяризація заняття фізичною культурою будуть пріоритетними напрямами».

Призер студентських виборчих перегонів Юрій Малярчук зазначив, що завжди хотів подивитися, як саме виборчий процес виглядає із середини.

«Вибори студентського мера дали можливість відкритися у мені всьому найкращому, — каже він, — Не зважаючи на те, що я не переміг, я не жалкую про свою участь у виборах».

Юрій Соловей наостанок відзначив, що проект відкрив також цілий пласт проблем, які є в молодіжному середовищі і які слід вирішувати.

old_editor, 30.03.2010 20:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини