Анушкевичус звинуватив БЮТ у провалі питання доріг. Матеріали нам роздали за день до сесії. З’явилося безліч питань — Бойчук

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус звинуватив фракцію БЮТ в міській раді у провалі прийняття рішення про ремонт доріг у місті й блокування роботи сесії міської ради.

За його словами, члени фракції БЮТ перетворили учорашнє його засідання в цирк.

Зокрема про це він сказав сьогодні на напівзашифрованому брифінгу.

Проте, не все так однозначно. Член фракції БЮТ і секретар міської ради Василь Бойчук вважає, що Віктор Анушкевичус не зміг переконати депутатів в доцільності цього проекту.

«По-перше - питання не провалено, адже у сесії міської ради оголошено перерву до 8 квітня. По-друге - матеріали по цьому питанню нам роздали за день до сесії, а не так, як це передбачено в регламенті - за сім. Не зважаючи на таке кричуще порушення регламенту та розуміючи важливість питання для міста, ми зібралися фракцією та вивчили усі надані нам матеріали. З’явилося безліч питань. Наприклад, у договорі йдеться про ремонт декількох доріг, а у місті їх 500-600. Хто ремонтуватиме решту? Та й кандидатура виконавця, фірма ВОСТОК 2006, викликала безліч суперечливих даних», - каже Василь Бойчук.

За словами Василя Бойчука, фракцією БЮТ було запропоновано альтернативний проект рішення, включивши до нього й звіт по ремонту доріг за минулий рік. Було заслухано доповідачів й врешті сесію перенесли.

«Хто виконавці, куди були потрачені кошти на ремонт доріг минулого року? Усім депутатам цікаво, — каже Василь Бойчук, — І узагалі, не фракція БЮТ знижує рейтинг меру, як він про це говорить, а стан доріг в Івано-Франківську».

old_editor, 31.03.2010 20:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини