Малетин: свідків у моїй справі залякують працівники правоохоронних органів

Свідки по справі побиття правозахисника Андрія Малетина бояться свідчити через залякування з боку міліції.

Проте, за словами потерпілого, один свідок все ж вирішив йти до кінця.

«По факту побиття я подав скаргу, проводиться службове розслідування. Задокументовано факти тілесних ушкоджень. На даний час перебуваю під постійними наглядом лікарів за місцем проживання, — розповідає «Малакаві» Андрій Малетин, — В мене є декілька свідків по справі, але їх залякують. Одному навіть пригрозили посадити сина, якщо не замовкне».

Андрій Малетин зазначив, що обурений словами начальника РВ УМВС Долинського району Віталія Ільчишина, про нібито нецензурні висловлювання з його боку на адресу працівників міліції та хамську поведінку.

«Перед тим, як зайти до райвідділу, я йому зателефонував і повідомив про свій візит, — говорить Андрій Малетин, — Я припускаю, що, можливо, саме за вказівкою Віталія Ільчишина мене й побили через одну кримінальну справу по якій я і прийшов того дня до Долинського райвідділу. Ця справа уже 3 роки, як «висить».

За словами Андрія Малетина, цю справу він має намір довести до кінця і покарати винних.

«Аби кров з носу, але я цього їм не подарую, — говорить правозахисник, — Я доведу усе до кінця. Я не боюся доказувати правду, адже вона усе одно колись таки вийде наверх».

old_editor, 31.03.2010 18:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини