Ми перевірятимемо обґрунтованість завищення тарифів. Не мало буде відкрито й кримінальних справ – Ульванська

Невдовзі управління праці розпочне обласну перевірку житлово-експлуатаційних організацій комунальної власності на надходження та використання коштів.

«Невелика затримка перед початком рейду – це розпорядження, яке повинен підписати губернатор області. Ми знаємо, що зараз відбувається зміна влади, отже не має сенсу подавати таке розпорядження. Підготовча робота до організації перевірок зроблена», – розповідає Ярослава Ульванська, начальник управління праці ОДА.

У складі групи, яка перевірятиме, буде не лише управління праці, а також державна інспекція праці, податкова, пенсійний фонд та, як повідомила Ярослава Ульванська, при потребі прокурор. Під час перевірки перевірятимуться надходження фінансів до ЖЕО, а також використання коштів, не обійде увагою управління праці й встановлення тарифів.

«Ми, також, будемо перевіряти обґрунтованість завищення тарифів. А такого під час перевірки буде достатньо. Не мало буде відкрито й кримінальних справ», – переконує начальник управління праці.

Серед житлово-експлуатаційних організацій області перевірятимуться виключно комунальні, адже до приватних у фінансовому плані управління праці не має жодних претензій.

old_editor, 24.03.2010 14:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини