У Івано-Франківську невідомі палять електрощитові у під’їздах, а дороги не ремонтують, бо холодно — дані оперативної наради

У Івано-Франківську суттєво збільшилася кількість скарг громадян через нестабільну роботу будинкових мереж електропостачання.

Про це говорилося сьогодні на оперативній нараді у міського голови.

За словами начальника служби оперативного реагування Тетяни Клочко, за минулий тиждень через перебої з подачею електроенергії без світла залишалися шість будинків. Основна причина — це несправні електропроводки.

Так 7 березня майже на добу без електропостачання залишався будинок по вулиці Гната Хоткевича 54. Причиною став підпал невідомими електрощитової в під’їзді дому. Працівниками РЕМ здійснені ремонтні роботи, електропостачання відновлено.

«А ще, за минулий тиждень у Івано-Франківську виникло сім пожеж, — каже Тетяна Клочко, — З них дві пожежі сталося через загоряння у шахтах ліфтів і знову винуватці - це безпритульні».

Троє осіб, серед яких п’ятирічна дитина, що постраждали внаслідок пожежі по вулиці Сорохтея 30, госпіталізовано з діагнозом отруєння чадним газом. Стан потерпілих стабільний.

Також Тетяна Клочко відзначила, що через різкий перепад температур ремонтні роботи доріг міста, що були покладені на КП ДРЕО поки неможливі.

«КП ДРЕО вже закупив достатню кількість холодного асфальту, — каже Тетяна Клочко, — Роботи розпочнуться, як тільки температурний режим прийде в норму».

old_editor, 09.03.2010 14:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини