Микитин йде в мери: Я не п’ю, не курю, коханок не маю і буду працювати сім днів в тиждень на благо громади

Лідер івано-франківського блоку «Наше місто» Андрій Микитин буде балотуватися на посаду міського голови. Каже, що йде в мери, щоб побороти корупцію в міській владі та абстрагуючись від політики зробити життя людей ліпшим.

«Зараз наша влада є антинародною. У більшості випадків ніхто не хоче допомагати вирішувати звичайні проблеми громадян, а я хочу їм допомогти, — каже Андрій Микитин, — Для цього у мене є величезний інтелектуальний та командний ресурс. Ось тому найперше, що нам потрібно зробити - це змінити існуючу владу й відразу зробити ревізію того, що ще не вкрали. Щодо команди, то я планую сформувати міськвиконком із залученням фахівців із закордону - це люди чесні й професійні. Також я хочу, щоб при владі були люди звичайні, не заполітизовані».

За словами Андрія Микитина, кожен міський депутат буде мати можливість реально допомогти людям, що його обирали.

«Один раз на місяць ми збиратимемо громадські слуханні й вирішуватимемо проблеми спільно. Люди будуть знати про депутатів все - де живе, куди ходить, що їсть, скільки має дітей. Бо якщо ти йдеш на такі відповідальні посади, то стаєш людиною публічною, - каже Андрій Микитин, - Я не п’ю, не курю, коханок не маю і буду разом із своєю командою працювати сім днів в тиждень на благо громади».

old_editor, 04.03.2010 17:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини