Треба реформувати освіту та відправити усіх націоналістів на південь України, я особисто дам гроші на їх відселення — Микитин

Потрібно негайно змінювати систему охорони здоров’я та освіти.

Принаймні так вважає лідер івано-франківського блоку «Наше місто» та кандидат в мери Івано-Франківська Андрій Микитин.

«Наразі ми маємо неправильну систему освіти, — каже Андрій Микитин, — А в Києві закривають на це очі. Моїм гасом буде «Руки геть від Києва». Тобто, в разі, якщо я стану міським головою, то система освіти буде інакшою, чим по Україні. Київ диктувати свої умови нам не буде».

На думку одіозного кандидата в мери, сьогодні в школах дітям дають вивчати багато непотрібного їм матеріалу. Як наслідок - школярі не можуть запам’ятати навіть елементарного.

«Діти будуть вивчати тільки те, що потрібно, а не те, що примушують вивчати. Ми розділимо школи на два напрямки - гуманітарний та технічний. Це значно оптимізує навчальний процес, — каже Андрій Микитин. — І Київ нам у цьому питанню не указ, бо там сидять одні злодії».

Також Андрій Микитин звернув увагу на стан тротуарів у Івано-Франківську: «Теперішня влада покупляла собі Джипи і їм головне зробити гарні дороги. Я от - машини не маю і ходжу пішки, деколи в бруді по коліна через жахливий стан тротуарів. Тому, перш за все, в місті потрібно привести в порядок тротуари, а не дороги».

Також Андрій Микитин різко розкритикував націонал-патріотичні сили і висловив думку, що їх потрібно відправити на південь країни.

«Нам вони не потрібні, нам політика не потрібна, бо це все тільки заважає працювати, — каже він, — Я особисто дам гроші, щоб переселити їх звідси».

old_editor, 04.03.2010 19:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини