У Івано-Франківську хлопці із сільської місцевості за 950 гривень захищатимуть повітряний простір

Відтепер у Івано-Франківську, згідно розпорядження Міноборони, діятимуть дві військові частині, що будуть укомплектовані виключно військовослужбовцями контрактної служби.

Про це «Малакаві» повідомила прес-секретар 160 територіального центру комплектування військовослужбовцями за контрактом Яна Марковська.

«Така укомплектація має пройти до кінця року, — говорить Яна Марковська, — Піти на контрактну службу в частини Івано-Франківська може кожен юнак, якому виповнилося 18 років, і який має середню освіту».

Не зважаючи на малу заробітню платню, а це 950-1200 гривень, Яна Марковська запевнила, що бажаючих буде достатньо.

«У Івано-Франківській області, а саме у Коломиї, вже є військова частина, що укомплектована виключно контрактниками, — каже Яна Марковська, — Зараз розпочинається набір на строкову службу, а оскільки мало хто віддає їй перевагу, то, думаю, укомплектація цих двох частин пройде успішно. Якщо говорити про зарплатню, то для призовників, а це переважно хлопці із сільської місцевості Івано-Франківської області, головним є те, що вони знаходитимуться недалеко від дому плюс яка-не-яка зарплата і соціальний захист».

old_editor, 19.02.2010 11:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини