Новий вид культурного відпочинку від Прикарпатського університету: конкурс краси серед хлопців

Вчора у Прикарпатському університеті імені Василя Стефаника відбулося свято перш за все для студенток цього вузу — там обирали Містера університету.

Організатором конкурсу виступив студентський Сенат університету, який за словами самих учасників, зумів застосувати нетрадиційні рішення до традиційного конкурсу.

Як розповів «Малакаві» голова студентського сенату Богдан Мачкур, зазвичай на такі конкурси хлопці йдуть з неохотою. Ось і цього разу, щоб провести відбір на факультетах, доводилось ледь не силою змушувати студентів.

«На факультетах ми провели відбір і вибрали дев’ятьох найкращих, серед тих, що зголосилися», — сказав голова Сенату.

Представники 9 факультетів та інститутів виборювали в цей вечір звання у чотирьох номінаціях — це «Містер глядацьких симпатій», «Містер Інтернет», «Віце Містер» та, звичайно ж, «Містер університет 2010».

Учасники показали себе в трьох виходах - вихід в діловому та повсякденному вбранні та вихід у військовій формі. Родзинкою вечора став конкурс талантів, де Містери намагалися показати усе, що вони уміють. Підкорив публіку номер одного із учасників, в ході якого він виробляв трюки на велосипеді.

Також сподобався глядачам бальний танець, у виконанні майбутнього переможця конкурсу. А от з гуморесками склалося не все так добре. Глядачі засвистали конкурсанта із факультету фізвиховання.

Містером Прикарпатський Університет 2010 став студент фізико-технічного факультету Андрій Яцишин, який отримав гору квітів, подарунків та поїздку на тиждень до Європи. Куди? Вирішить сам переможець.

За словами голови студентського Сенату Богдана Мачкура, такі конкурси мають на меті популяризувати культурний відпочинок студентів.

old_editor, 18.02.2010 17:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини