Управління культури підбило підсумки роботи за 2009 рік: Федорак розказав про зорепад нагород, якого не було останні 8 років

Сьогодні відбулася колегія управління культури ОДА, яка передбачала проведення підсумків роботи відділів культури та закладів культури за 2009 рік.

Організаційну та культурну роботу, проведену в області начальник управління культури Володимир Федорак відмітив як добре виконану.

«Я не можу відзначати районний центр, який провів меншу роботу, адже кожен з них є унікальний зі своїми перевагами та недоліками. Велика робота минулого року була проведена працівниками культури у Косівському, Надвірнянському, Галицькому, Коломийському районах. Багато заходів ми проводили по різних напрямках культурних та мистецьких програм, завдяки яким усі 14 районів змогли проявити себе з різних контекстів», — каже Володимир Федорак.

Як відзначає начальник управління культури ОДА, Рожнятівський і Долинський райони були надзвичайно активні у художніх мистецьких проектах, Коломийський і Надвірнянський відзначилися музичними проектами.

«Двом закладам культури в області присвоєно звання «національний», 43 кращих працівників галузі культури за минулий рік відзначено державними нагородами. Такого зорепаду нагород не було вже за останні 7-8 років», — каже Володимир Федорак.

old_editor, 18.02.2010 15:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини