Людмила Янукович. Від валянків до першої леді

Людмила Янукович - без п'яти хвилин перша леді України. Хтось з цього радіє, хтось - сумує, а от сама дружина Віктора Федоровича, здається, досі перебуває у "щасливому невіданні".

Принаймні на людях вона поки що так і не з'явилася. Янукович не взяв свою дружину навіть на дільницю для голосування. Мабуть, від гріха подалі. Бо одного разу під час цієї процедури Людмилу Януковича журналісти не впізнали і попросили "отойті і нє мєшать".



Зі слів же самого Віктора Федоровича стає зрозуміло, що бути активною першою леді його дружина і не збирається. Бо політика їй остогидла ще у 2004 році, коли вона в неї не дуже вдало "влізла".

"Я їй казав: "Навіщо ти полізла на трибуну?" А вона: "Я жінка, я - твоя дружина", - зізнався Янукович нещодавно, згадуючи "бенефіс" своєї дружини на голубому майдані у 2004 році.

Для тих, хто забув, як це було, - раритетне відео про "наколоті апельсини".



З тих пір Людмила Янукович майже ніколи не з'являлася на публіці. Крім вже згаданого курйозу на виборчій дільниці, дружина майбутнього президента за останні 5 років відзначилася хіба що оригінальним вбранням і присутністю на пафосній гулянці у день весілля доньки "Юри Єнакієвського".

Таблоід
old_editor, 16.02.2010 15:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини