У мера було 5 місяців, аби врегулювати питання із «зайвим» депутатом, проте він нічого не зробив — Ярослав Блаженко

За словами депутата від фракції БЮТ у міській раді Ярослава Блаженка, у ситуації, що виникла сьогодні на сесії міської ради винен виключно міський голова Віктор Анушкевичус.

«Він повинен організувати роботу міської ради, — каже Ярослав Блаженко, — Має бути законних 60 депутатів, щоб не було ніяких ні судових позовів, ні проблем. У нього було п’ять місяців, аби врегулювати це питання, а він нічого не зробив абсолютно. Тепер це все хоче звалити на нас - не вийде».

За словами Ярослава Блаженка, врегулювати це питання міський голова може показавши депутатам рішення ТВК, а прокурор має сказати два слова - про те, що воно є законним і сесія є легітимна.

«Нема проблем. Тоді ми всі працюємо. Для цього не потрібно ані грошей, ані яких гостей з Києва», — сказав в розмові з кореспондентом «Малакави» Ярослав Блаженко.

Але, як на думку новообраної голови міського проводу Народного Руху України Ліліани Семенович те, що сьогодні відбувається в сесійній залі, є ганебним явищем.

«Є дуже багато питань, на які чекають жителі міста і ставити такі принципи, які ставили зараз депутати - це теж неправильно, — каже Ліліана Семенович, — Це звичайно, складна правова колізія, але вихід із неї я бачу в тому, щоб останній в списку депутат написав заяву, адже суди довели, що дійсно закон на стороні Івана Онуцького, але людям подобається створювати конфлікти і не працювати».

old_editor, 09.02.2010 19:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини