Міський голова не дівчинка, щоб комусь подобатись — Віктор Анушкевичус коментує сесію, яка не відбулася

Віктор Анушкевичус негативно поставився до зриву роботи 42 сесії Івано-франківської міської ради. За його словами, не для того мешканці обирали голову міста та депутатів, щоб вони не працювали, а били байдики.

«Ще раз наголошу, нас обирали не для того, щоб ми подобались, чи не подобались. Міський голова не дівчинка, щоб комусь подобатись. В сесійній залі потрібно просто працювати, а не по якимось надуманим причинам зривати сесію, як це зробили сьогодні фракція БЮТ у повному складі, — коментує «Малакаві» ситуацію із зривом сесії міської ради Віктор Анушкевичус, — Мешканці нашого міста дадуть відповідну оцінку у зв’язку із такою деструктивною позицією».

Віктор Анушкевичус наголосив, що не приймати рішення про надання пільг комунальним підприємствам, малому і середньому бізнесу є нелогічно.

«Я вважаю причини для не голосування БЮТ надуманими, — каже Віктор Анушкевичкс, — Більше того, по деяких питаннях вони голосували. Вони не розуміють, що від цього не виграє ніхто, а програє громада міста».

На думку міського голови Івано-Франківська, вихід із ситуації, що склалася є один - потрібно говорити з кожним депутатом окремо - достукатися до їх совісті та сумління.



«Їм все ж потрібно прийти на сесію і приймати рішення, а не перетворювати сесійну залу такого гарного європейського міста в цирк»
, — резюмував Віктор Анушкевичус.

old_editor, 09.02.2010 18:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини