Уряд залазить у кишеню органам місцевого самоврядування – Віктор Анушкевичус

Міський голова Віктор Анушкевичус каже, що гроші на рахунку міста є, але ними не можна скористатись. Коштами, за словами міського голови, користується Уряд.

Після цієї заяви, на активний захист іміджу Уряду став секретар міського голови Василь Бойчук, який закликав всіх згадати про борги міста. На цьому в залі почались сутички та дискусії, які перейшли в політично-особисту площину. І за обіцянки Юлії Тимошенко згадали, і за підвищені соціальні стандарти Партії регіонів, кожен намагався кинути як можна більше каміння в городи опонента.

Віктор Анушкевичус, з неабиякою гордістю зазначив, що боргує місто «Теплокомуненерго» невелику суму – 700 тисяч, при тому, вона була б погашена, якби не заблоковані рахунки. «До нас в кишеню залізли, і це факт», — сказав Віктор Анушкевичус.

Фракція БЮТ вперто заперечували всі контраргументи, не вірили і казала, що неправда все.

Міський голова наголосив, що неодноразово писав листи до Юлії Тимошенко, аби дозволити провести касові операції, але якщо це не давало ніяких результатів, то тимчасово оплата проводилась, потім знов за вказівкою Києва блокувалось.

На цьому депутати згадали і про багато судимостей одного із кандидатів у президенти і пісенний талант іншого, лише потім повернулись до питань нагальних.

old_editor, 25.12.2009 14:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини