Мені не давали зробити багато, ставлячи палки в колеса — Юлія Тимошенко в Івано-Франківську

На мітингу, що проходив біля готелю «Надія», зібралося не так багато людей, як цього напевне очікувала прем’єр. Та ще й чимале запізнення шановної гості відчутно прорідили ряди мітингувальників. Поодинокі транспаранти в підтримку її, як кандидата і прапори із символікою «Народної самооборони» майже півтори години майоріли серед натовпу.

Вийшовши на сцену, Юлія Тимошенко сказала, що всі кандидати, які працюють проти неї сіють в народ зневіру. Також вони активно використовують політику «не підтримання жодного кандидата». Згадала прем’єрка і нашого земляка Василя Противсіх, що також, на її думку, задіяний у цих передвиборчих технологіях.

«Велика мафія планує повернутися назад. Ми маємо надійно їм закрити дорогу, — сказала Юлія Тимошенко, — Ми повинні прийти на вибори заради України. Заради її майбутнього, нашого майбутнього».

Також Тимошенко пообіцяла, що після перемоги демократії, представником якої вона очевидно і є, продовжить той курс, який розпочала ще після Помаранчевої Революції.

«Мені не давали зробити багато, ставлячи палки в колеса, — сказала Юлія Тимошенко, — Я намагалася щось зробити заради країни. А зараз, ми повинні боротися за захист незалежності України».

old_editor, 24.12.2009 18:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини