У міського голови було два місяці, аби правовим шляхом вирішити ситуацію із Іваном Онуцьким – Любомир Малофій

Є особи, які зацікавлені, аби поширювати чутки про те, що в ситуації з Іваном Онуцьким винна фракція Наша Україна, говорить депутат міської ради Михайло Івасютин.

Михайло Івасютин запевняє, що їх фракція зацікавлена в тому, щоб сесія працювала. Саме тому готові розглянути всі питання в межах законодавства щодо вирішення ситуації із Іваном Онуцьким.

Про це він сказав вчора на прес-конференції.

Депутат міської ради Любомир Малофій каже, що є особи, яким вигідно блокувати роботу сесії. Він вважає, що в цій ситуації винен міський голова, бо «він повинен знати всі ці речі та заздалегідь вирішити».

Любомир Малофій наголошує, що у міського голови було два місяці, аби правовим шляхом вирішити це питання.

«Не може бути 61 депутат, адже за законодавством їх має бути 60», — говорить Любомир Малофій, навіть якщо мер казав, що і 60 не приходять на сесії, то прийде 30-40, але якщо депутатів буде 61 – це нелегітимно.

Крім того, Любомир Малофій каже, що люди з інших політичних партій робили заяви від імені фракції, щоб пов’язати конфлікт, який самі і створили. Коли ситуація негативна, то вони представляють НУ, якщо позитивна – іншу партію, сказав депутат.

«Є люди, яким дійсно чим гірше, тим краще», — сказав Любомир Малофій.

Михайло Івасютин не збирається скласти своїх повноваження, як депутата міської ради, він радіє, що його вважають моральним політиком, а мандат, за його словами, нехай здають аморальні, які це пропонували.

old_editor, 24.12.2009 13:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини