БЮТ відмовився голосувати на сесії міської ради, бо 61 депутат це — не легітимно

На переконання міського голови Віктора Анушкевичуса проблема із зайвим кандидатським мандатом справа фракції Наша Україна. Віктор Анушкевичус сказав, що де-юре Іван Онуцький є депутатом міської ради, а де-факто – ні.

«Несправедливо, що проти депутата, який висловив свою власну думку, почались репресії від його одно партійців», — сказав Віктор Анушкевичус і наголосив, що треба менше думати про свої політичні амбіції, бо міська влада створює собі негативний імідж у очах мешканців.

Після перерви, слова прокурора передав Віктор Анушкевичус. За словами мера, після довгих розмов з юристами та прокурором, вирішити ситуацію має ТВК, однак це не можливо, бо замало осіб у ТВК, тому є необхідність доукомплектування президії ТВК.

Однак за рішення доукомплектувати склад виборчої комісії ТВК депутати не проголосували, а отже і конфлікт на цьому не вичерпано. Депутати від фракції БЮТ відмовились від голосування, бо вони не голосуватимуть, поки зареєстрований 61 депутат.

Самі ж депутати від фракції НУ пропонували комусь із партії здати свій мандат, але ніхто на такий шляхетний вчинок не зголосився.

Віктор Анушкевичус зазначив, що на сесії ніколи не збиралось 60 депутатів, а тут не хочуть голосувати, коли умовно на одного депутата більше.

old_editor, 23.12.2009 14:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини