Михайло Івасютин мав би чесно відповісти за свої вчинки та скласти свій депутатський мандат – Петро Строїч

Робота міської ради призупинена. Очевидно, що 46 сесія міської ради так і не матиме свого логічного швидкого завершення. Сьогодні відновлення роботи сесії у депутатів не вийшло. Причина, що і минулого разу, 61 депутат, замість 60 передбаченим діючим законодавством. «Зайвим» виявився депутат від партії Наша Україна Іван Онуцький.

Депутати вважали сесію нелегітимною і вимагали негайного рішення проблеми (хоча на саме засідання прийшло лише 36 депутатів, частина з яких протягом сесійного засідання просто пішла геть). Зокрема фракція БЮТ вимагали прокурора, аби той дав свою пропозицію рішення проблеми та всі юридичні нюанси справи, і тільки тоді вони приступлять до роботи.

Богдан Федьків, депутат міської ради від Партії регіонів, сказав, що ситуація, яка виникла, преференція одній із фракцій, особисто він подаватиме до суду на будь-яке прийняте на сесії рішення.

Депутат міської ради Петро Строїч сказав, що всім відомо, хто заколотив цей політичний фарс – депутат міської ради Михайло Івасютин, і він мав би чесно відповісти за свої вчинки та скласти свій депутатський мандат.

Міський голова Віктор Анушкевичус наполягав на як можна швидкому вирішенню непростої конфліктної ситуації, адже за кілька днів закриття бюджетного року, насамперед треба думати про людей, а не про свої політичні амбіції. Віктор Анушкевичус наголосив, що він вважає Івана Онуцького депутатом та враховує його голос.

Після чого, Віктор Анушкевичус викликав прокурора міста та оголосив перерву, щоправда 25-хвилинна перерва, як спочатку планувалось, перейшла у більш як годинну. Після чого офіційного висновку прокурора не було, ситуація залишилась без змін до четверга, а це останній термін прийняття бюджетних рішень, сказав мер.



old_editor, 22.12.2009 20:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини