В Нафті й Газу обрали містера університет. Всі містери отримали цукерки, квіти та м’які іграшки рожевого та блакитного кольорів

Учора в муніципальному центрі дозвілля пройшов конкурс краси та талантів «Містер Нафти і Газу 2009», в якому взяли участь 11 найкращих студентів університету.

Не зважаючи на те, що за декілька днів до конкурсу організаторам довелося шукати інше місце проведення заходу, адже у актовому залі ІФТУНГУ температура повітря була близькою до нуля, велику кількість різних технічних проблем, шоу вдалося.

Першим виходом був вихід-представлення у національних костюмах. Якщо не зважати на те, що костюми на конкурсантах були м'яко кажучи «не першої свіжості», то хлопці постали перед глядачами ніби із кінофільмів про козаків — сильні, мужні, відважні - справжні українці.

Потім на сцену вибігли «Рятувальники Малібу» — це був вихід у пляжних костюмах, простіше сказати у плавках, чим викликали шквал емоцій кращої половини залу та членів журі.

Конкурс талантів, через поганий звук, велику кількість різноманітних заминок залишив двояке враження — хлопці намагалися продемонструвати усі свої таланти. Вони співали, танцювали разом із учасниками танцювального колективу Олександра Бабчука, жартували та читали власну поезію. Але в більшості через поганий звук та темну сцену залишилось так би мовити багато недоказаного...

Далі, у вигляді стилізованого світського рауту, із шампанським, дівчатами у вечірніх сукнях, сигарами (хороша пропаганда здорового способу життя) хлопці відповідали на каверзні запитання, в основному на тему кохання.

Титул «Містер Нафти і Газу» здобув студент четвертого курсу Мар'ян Паньків. Також всі учасники, на манер конкурсів «Міс....», отримали по коробці цукерок, букету квітів та плюшевій іграшці, в основному рожевого та голубого кольорів.

Наприкінці свята, коли численні спонсори та партнери конкурсу роздавали свої призи, на сцені запалала одна із трьох фаєр-машин. Міні-пожежу швидко локалізували, але все ж небезпека для глядачів була присутня.

Трьох учасників конкурсу запросили до участі у «Містері Івано-Франківськ 2010».







old_editor, 23.12.2009 19:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини