Сесія міської ради розпочала роботу. Доповідає заступник голови ТВК

Сьогодні рівно о дев’ятій годині ранку мала б розпочати роботу сесія міської ради. Проте депутати не поспішали зібратися на засідання. Роботу почали із запізненням на годину і десять хвилин.

Як передає журналіст «Малакави», в даний момент на сесії міської ради доповідає заступник голови ТВК. Уже відомо, що Івана Онуцького поновили як депутата міської ради.

Нагадаємо, що депутати ніяк не можуть дійти згоди стосовно депутата-нашоукраїнця Івана Онуцького, депутатський мандат якого поновив суд. В результаті вийшла колізія, у фракції Нашої України тепер на одного депутата більше, як передбачено законом. З цим не хочуть миритися депутати з інших фракцій і пропонують комусь із фракції Нашої України здати мандат. На думку багатьох депутатів, було би логічно, щоб мандат здав той депутат, який пройшов по списку Нашої України останнім.

Нагадаємо також, що сьогодні на сесії мають бути вирішені важливі бюджетні питання. Якщо депутати їх і сьогодні не приймуть, то міський бюджет може недоотримати значної частки коштів.

old_editor, 24.12.2009 15:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини