На пробне тестування зареєструвалося майже 23 тисячі осіб, проте не всі оплатили участь у ньому — Томенчук

За даними Регіонального центру оцінювання якості освіти (РЦОЯО), у 2009 році було зареєстровано на пробне тестування значно більше випускників як минулого року.

У період з 1 листопада до 14 грудня 2009 року на сайті ІФРЦОЯО зареєструвалося 22937 осіб, які виявили бажання пройти пробне тестування, проте, проплатили свої заявки лише 15872 особи. Термін оплати триватиме до 22 грудня.

«У регіоні, за який відповідає наш центр, учасники пробного тестування пройдуть понад 28 тисяч тестувань з усіх предметів, що виносяться на ЗНО. В цілому, регіональні показники по пробному тестуванню у області досить високі. Це говорить про те, що наші випускники хочуть бути готовими до основного тестування», — говорить директор ІФРЦОЯО Богдан Томенчук.

За його словами, кількість зареєстрованих на пробне тестування — це не показник для основного. Адже, не всі, хто проходитиме пробне, йтиме на ті ж предмети основного тестування. Також, значна частина осіб, що проходитимуть основне, не оформляли заявку на пробне тестування.

old_editor, 16.12.2009 18:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини