Вартість одного квадратного метра спорткомплексу «Олімп» — 150 доларів — Ковбас

Спортивний комплекс «Олімп», угода по купівлі якого Прикарпатським університетом поки так і не відбулася, буде перетворений в багатофункціональний комплекс спортивного виховання студентів.

За словами проректора ПНУ із зв' язків з громадськістю Богдана Ковбаса, керівництво університету бачить цей спортивний комплекс, як центр розвитку спорту в університеті.

«Інформація про те, що ми маємо намір викупити тільки басейн є неправдивою. Нас цікавлять усі приміщення без виключення, — говорить Богдан Ковбас, — «Олімп» буде використовуватися як в навчальний так і поза навчальний час. Правда в приміщенні потрібно зробити ремонт і роботи там немало. Якщо угода купівлі відбудеться, то ми будемо мати чудовий спортивний комплекс, в якому усі студенти матимуть прекрасні умови для заняття спортом, що у наш час є дуже важливо».

За словами Богдана Ковбаса, 1000 квадратних метрів залишаться за минулим власником, 4000 — відійдуть університету.

«Фінансової складової угоди розголошувати не буду, скажу лише, що вартість одного квадратного метра для нас становить 150 доларів, що є дуже мало, порівнюючи з іншими», — резюмував Богдан Ковбас.

old_editor, 16.12.2009 16:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини