Кращий студент Івано-Франківська матиме шанс реалізувати свій соціальний проект, його профінансують організатори – Грабовецький

Завтра в Івано-Франківську відбудеться фінальний етап конкурсу «Студент року 2009». Проект реалізовується Громадським форум Івано-Франківська та Молодіжною адміністрацією.

Паралельно конкурс на кращого студента відбувається ще в 19 регіонах країни, загалом близько 1000 активних молодих людей буде залучено до конкурсу, говорить прес-секретар Громадського Форуму Микола Грабовецький.

В рамках конкурсу визначаються номінації на кращого студента-громадського діяча, кращого студента-спортсмена та науковця. Наразі, Микола Грабовецький каже, що на номінації студент-громадський діяч є два кандидати, на спортсмена та науковця – по три номінанти, але до завтра кількість може змінитись.

Участь зголосились взяти студенти зі всіх ВНЗ міста. Основне завдання конкурсантів – презентувати свій ВУЗ, себе як особистість та власний соціальний проект. «Студент представляє себе, свої досягнення, рівень своєї успішності, соціальний проект та власне світобачення», — говорить Микола Грабовецький.

Завдяки проекту кожен студент має шанс реалізувати себе, здобути визнання, бо не завжди має такі можливості для самоствердження, говорить співорганізатор заходу.

Оцінювати учасників конкурсу буде журі – лідер Громадського форуму Юрій Соловей, Володимир Чорноус, журналісти Іван Ципердюк та Тарас Кобець та інші.

Опісля фінального етапу в Івано-Франківську переможець боротиметься за звання кращого студента на Всеукраїнському етапі в Києві в січні наступного року, говорить Микола Грабовецький.

Крім диплому, переможець матиме шанс реалізувати свій соціальний проект, який профінансують організатори заходу.

old_editor, 16.12.2009 18:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини