Наш народ мав не лише проблеми, а й радість та щастя, що в нього підростає таке покоління — Надія Пендерецька

На Івано-Франківщині триває тиждень початкової освіти «Новітні технології в навчанні». В рамках цього тижня у ЗОШ №18 відбувається серія відкритих уроків та заходів, які мають на меті показати різні види роботи із учнями, каже заступник директора із виховної роботи Галина Калин.

«Такі відкриті уроки потрібні і для того, щоб молоді викладачі переймали досвід у більш досвідчених», — говорить Галина Калин.

Сьогодні у рамках тижня початкової освіти у цій школі відбувся відкритий урок «Андріївські вечорниці». До заходу були залучені діти четвертого класу під керівництвом їх класного керівника Надії Пендерецької.

Цікаво, що в «Андріївських вечорницях» були залучені й учні старших класів.

«Це допомагає налагодити добрі стосунки між дітьми, адже буквально через рік учні четвертих класів уже стануть повноцінними старшокласниками і започаткована уже тепер дружба допоможе в майбутньому комфортно почуватися в їх оточенні», — каже Галина Калин.

На «Андріївських вечорницях» діти не тільки гралися, співали, танцювали, жартували. Вони почувалися розкуто і природно.

«Цими вечорницями ми хотіли нагадати, що наш народ мав не лише проблеми, а й радість та щастя, що в нього підростає таке покоління», — говорить Надія Пендерецька.

old_editor, 16.12.2009 17:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини