«Івано-Франківськ: елементи фасаду» — ще один крок у формуванні позитивного іміджу Івано-Франківська — Віктор Анушкевичус

В Івано-Франківську за підтримки міського голови Віктора Анушкевичуса започаткований культурологічний проект «Івано-Франківськ: елементи фасаду».

Для того, щоб закріпити і розвинути позитивний імідж Івано-Франківська, як цілісного і самобутнього культурного середовища, група письменників, які живуть у місті, і вирішила здійснити проект регіонального мистецько-культурного позиціонування.

«Відбулася уже перша презентація цього проекту. Відбулася перша поїздка наших письменників у Харків. Це ще один крок у формуванні позитивного іміджу Івано-Франківська, ще один крок до заохочення приїзду до нашого міста великої кількості гостей», — сказав Віктор Анушкевичус.

За його словами, поїздка до Харкова не пов’язана із тим, що в Івано-Франківську відбувся ярмарок харківських виробників. Міста для презентації обирав літературний критик Євген Баран. Каже, що поїздка до Харкова була запланована, ще місяць тому, але її змушені були відкласти через епідемію грипу та карантин.

На черзі поїздки до Черкас, Дніпропетровська, Донецьку, Одеси та Чернігова.

До речі, за словами письменника Володимира Єшкілєва, «фасад в культурі — це те що якісне і користується попитом. За фасадом ховаються не побачені генії та мистецькі невдахи».

old_editor, 15.12.2009 19:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини