Мешканці повинні знати своїх героїв, які одягли депутатські значки, а за землю не платять – Віктор Анушкевичус

До кінця року в міський бюджет від податку на землю та оренду земельних ділянок надійде 30,6 мільйонів гривень. Саме завдяки земельним надходженням перший та другий кошики більш менш збалансовані, сказав міський голова Віктор Анушкевичус на ранковій оперативній нараді.

Однак, чимало боргів мають підприємства за земельний податок, більше того навіть не збираються його оплачувати і навіть подають до суду з вимогою скасувати рішення міської ради про оплату оренди земельної ділянки.

Віктор Анушкевичус каже, що саме завдяки земельних надходженням понаднормова праця медиків під час епідемії буде оплачена, але не з обіцянок «приїжджих» до області під час захворювання. «Приїхали наобіцяли і поїхали», — сказав під час оперативної наради Віктор Анушкевичус.

Підприємці, говорить мер, понабирали боргів і нічого не платять. «Мешканці повинні знати своїх «героїв», патріотів, які одягли депутатські значки і не платять за землю», — сказав Віктор Анушкевичус.

Мер дав вказівку земельному господарству працювати активніше, а в іншому разі – Віктор Анушкевичус пригрозив звільненням начальнику управління земельного господарства.

old_editor, 15.12.2009 14:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини