Менше п’яти відсотків населення держави готові пройти вакцинацію від «свинячого» грипу – В’ячеслав Костилєв

Українців лякають другою хвилею епідемії і закликають пройти вакцинацію, як не від грипу H1N1, то хоча би від сезонного.

Проте окремі фахівці дуже насторожено ставляться до вакцинації, особливо від так званого «свинячого» грипу. Мовляв, після вакцинації можуть виникнути ряд важких побічних ефектів, серед них рак, безпліддя, кома та смерть.

Президент «Ліги Захисту Громадських Прав» В’ячеслав Костилєв каже, що вакцина однозначно не була апробована, більше того, виробники самі подають список можливих ускладнень, які можуть виникнути після процедури вакцинації.

«Компонентом вакцини є імуностерилізатори, які стерилізують жіночий організм, — повідомив «Малакаві» В’ячеслав Костилєв, — Щеплення від так званого «свинячого» грипу – троянський кінь, якого хочуть втягнути в Україну».

В’ячеслав Костилєв стверджує, що МОЗ – це комерційна організація, яка працює на фармацевтичних гігантів. Президент «Ліги Захисту Громадських прав» зазначає, що й високопосадовці розуміють, що вакцина – не божа благодать.

«Міністр охорони здоров’я Василь Князевич не може підписати розпорядження про масову вакцинацію, бо це не в його компетенції, а прем’єр міністр Юлія Тимошенко відмовляється, бо вона не медик. Але гроші як не як важливіші», — говорить В’ячеслав Костилєв.

Люди розуміють, що їх обманюють, тому лише менше 5 відсотків готові зробити щеплення, наголошує В’ячеслав Костилєв.

old_editor, 14.12.2009 14:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини