У Франківську відбудеться ще один новий конкурс краси, правда, благодійний

Вперше в Івано-Франківську відбудеться благодійний конкурс «Панночка Прикарпаття». Участь у конкурсі візьмуть десять дівчаток віком 9-12 років, конкурсантки із найбільш незахищених верств населення – діти-сироти, напівсироти, та діти, позбавлені батьківської опіки.

За словами організатора заходу директора косметичного центру «Космолюкс» Тетяни Дуди, цей конкурс краси саме для тієї категорії дітей, які ніколи не беруть участі у схожих проектах.

Тетяна Дуда зазначає, що і після конкурсу таланти дітей не пропадуть, кожна учасниця продовжить навчання у тій творчій категорії, в якій себе проявить – хореографія, мистецтво чи музика.

Період для конкурсу найкращий, вважає Тетяна Дуда, передноворічна містерія додасть ще більшої святковості події. «В дитинстві кожна дівчинка мріяла бути принцесою і я теж, однак я виросла, а мрія так і не здійснилась, тепер я дарю цю мрію дітям», — говорить Тетяна Дуда.

Витрат для проведення конкурсу дуже багато. Тетяна Дуда каже, що були розчарування у ході підготовки, бо ті, хто обіцяли підтримку, в останній момент відмовились, але натомість прийшли інші партнери, навіть волонтери, які хотіли допомогти, говорить організатор.

«Перші підрахунки бюджету заходу – понад 20 тисяч гривень», — говорить Тетяна Дуда, але дуже багато організацій зголосились допомогти.

Кошти із аукціону «Купи вечерю з зіркою» підуть на подарунки дітям. Тетяна Дуда наголошує, що цього року це будуть не лише солодощі, а й найнеобхідніші речі – одяг, взуття.

Оцінювати учасниць будуть непрофесійні журі, наразі ще складається список його членів, адже це насамперед конкурс творчості, в ньому кожна дівчинка буде нагороджена та матиме можливість проявити себе у різноманітних конкурсах та відчути себе королевою, бо останній із конкурсів – вихід у бальних сукнях не оцінюватиметься, адже всі дівчатка будуть красунями, говорить організатор.



old_editor, 15.12.2009 14:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини