Антимонопольним комітетом розпочато розгляд 9 справ проти торговельних мереж та оптових постачальників - Мирослав Книгницький

Дати об’єктивне пояснення такого значного підвищення цін та антивірусні продукти( овочі та фрукти) Івано-Франківське обласне АМКУ наразі не може. Мирослав Книгницький , директор Івано-Франківського регіонального відділення АМКУ каже, що взагалі не розуміє неймовірного попиту на лимон, адже відомо, що дві ложки смородини містять вдвічі більшу кількість вітаміну С, ніж цитрусові.

За словами Мирослава Книгницького, максимальне збільшення цін на цибулю та лимони спостерігалось по всій області. 11 гривень – закупівельна ціна на лимони, а реалізація – 18 гривень. Щоправда, така ситуація тривала недовго, каже Мирослав Книгницький, необхідні документи тут же направили до Києва.

Антимонопольним комітетом розпочато розгляд 9 справ проти торговельних мереж та оптових постачальників, надано 103 вимоги щодо зниження цін на лимони, часник та цибулю до економічно обґрунтованого рівня.

Станом на 20 листопада ціни нормалізувались і встановлені як на 26 жовтня, повідомив Мирослав Книгницький.



old_editor, 25.11.2009 20:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини