Івано-Франківська «Говерла» розгромила «Грифонів»

В рамках кубку Суперліги баскетболісти «Говерли» подарували своїм уболівальникам справжнє свято баскетболу. У своєму другому домашньому поєдинку у цьому сезоні говерляни «розбили» своїх суперників із Сімферополя з рахунком 103-31.

Вийшовши вперед на початку матчу 2-0, надалі гості спромоглися записати до свого активу всього 29 очок, з яких тільки 10 в другій половині матчу.

Лідери прикарпатців Фрейзер та Спаркс в цей вечір віддавали передачі та забивали з-під кільця на будь-який смак. Вдало дебютував і новачок команди Павло Ревзін, який став найрезультативнішим гравцем цього поєдинку.

Остання чверть матчу проходила під скандування глядачів «сотню-сотню». На останніх секундах поєдинку влучний триочковий кидок Ревзіна дав змогу подолати стоочковий рубіж.

Як підсумок - найбільша в історії франківського клубу різниця в рахунку – «плюс» 72 бали.

За словами головного тренера «Говерли» Євгена Мурзіна, команда готувалися на основний склад «Грифонів».



«У зв’язку із цим провели відповідну підготовчу роботу. Тому для нас стала справжньою несподіванкою новина про те, що до Івано-Франківська приїхали дублери команди-суперника. Щодо гри, то коментувати тут особливо немає що. Результат, як на мене, говорить сам за себе. Тобто для нас ця гра перетворилася більше на тренувальну»
, - підсумував Євген Мурзін.

old_editor, 25.11.2009 17:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини