В Івано-Франківську відбувся перший семінар по рекламі готельно-ресторанного бізнесу в інтернеті

22 листопада в Івано-Франківську відбувся одноденний практичний семінар для готелів, колиб, ресторанів та садиб. Темою семінару була «Інтернет у готельно-ресторанному бізнесі». Семінар присвячений методам та інструментам маркетингу, реклами, піару готелів та ресторанів через мережу.

Організатор професійного семінару - агентство Context, доповідачами були провідні спеціалісти інтернет-маркетингу, реклами та піару (Connect, Coxo, B2blogger).

Організатор семінару Максим Залевський каже, що слухачів було 50 осіб, з них понад 30 – учасників семінару. Це перший пробний семінар, каже Максим Залевський, який такого змісту проводиться, напевно, вперше в Україні.



«Здебільшого такі семінари роблять загальні, а ми мали конкретну тему саме по Західній Україні»
, - говорить Максим Залевський.

Наступний такий семінар буде ще в лютому, каже Максим Залевський, результатом минулого ж семінару є позитивні відгуки та замовлення.

«Люди цікавляться, хочуть заробляти гроші, а реальних клієнтів немає, тому вони бачать інтернет як ефективний і відносно недорогий спосіб залучати клієнтів», - говорить Максим Залевський.

На семінар прийшли не лише прикарпатці, а й зацікавлені особи зі Львова, Чернівців, Тернополя та Закарпаття. Аудиторія, каже Максим Залевський, була насичена представниками провідних компаній України. «Сьогодні багатьох цікавлять шляхи і методи реклами та менеджменту в мережі, які є зараз», - говорить Максим Залевський.

old_editor, 25.11.2009 15:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини