Костенку нереально боротися навіть за 1 % голосів - Челядин

Попри усі конфлікти між калуською міською організацією УНП та івано-франківським обласним осередком партії, поки калуський осередок існує та працює надалі.

Про це «Малакаві» повідомив заступник голови калуської міської організації української народної партії Олександр Челядин.

«На сьогодні калуська міська організація УНП існує - і це головне. Але після останніх подій активної діяльності не проводимо, — розповідає Олександр Челядин, — Ми спостерігаємо, визначаємося із роботою. На наступному тижні ми зберемося і обговоримо питання про делегатів від нашого осередку на з’їзд партії, що відбудеться у Києві 24 жовтня, і на якому буде підтверджена позиція Української народної партії щодо кандидатури Костенка на президентських виборах».

За словами Олександра Челядина, позиція деяких членів партії, і зокрема, калуського осередку по цьому питанню є досить неоднозначна.

«Ми не дуже розуміємо цей хід. Це все передвиборчі моменти. Рішення про висунення Костенка є незрозумілим і для самих членів партії. Йому нереально боротися навіть за 1 % голосів виборців», - сказав Олександр Челядин.

old_editor, 15.10.2009 17:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини