Справа про побиття дитини у школі Косівського району досі не закрита. Тепер на вчительку скаржаться сусіди

У Косівському районі у селі Пеньківка у початковій школі досі не закінчена справа, у якій вчитель початкових класів здійснила фізичну розправу над 4-класником, який смикав за коси її дочку-ученицю.

Цікавим фактом у цій історії є те, що батьки, які спочатку підняли цю тему, згодом відмовилися від своїх слів.

«Уже два місяці тягнеться ця неприємна історія. Справа у тому, що на вчительку скаржаться не мати, так званих, постраждалих дітей, а сторонні люди, які не мають жодного відношення до учня. Вони дуже наполегливо добиваються того, щоб вчительку звільнили», — говорить заступник начальника управління освіти й науки Івано-Франківської ОДА Марія Мрічко.

Не зважаючи на те, що батьки дітей уже не мають до свого вчителя жодних претензій, цю тему досі не можуть закрити. В обласному управлінні освіти кажуть, що особа, яка намагається «втопити» вчителя, керується особистою неприязню й пообіцяла зробити усе, щоб покарати вчительку за самосуд.

«Чесно кажучи, — каже Марія Мрічко, — у нашій державі є законодавство, яке захищає дитину й батьків від вчителя, але немає законів, які б захистили вчителя від батьків. Адже зараз такий час, що таких випадків достатньо, коли батьки невиправдано звинувачують вчителя у непедагогічному поводженні з дітьми».

На сьогодні вчительку позбавили премії та висловили догану.

Справа досі не закрита.

old_editor, 15.10.2009 16:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини